🎁 BREZPLAČNO balzam za ustnice ob naročilu nad 60 € – prejmi darilo še danes! 🔥

Gingerbon ingverjevi bonboni iz Indonezije 125 g

Koda: 83OP30TE
Posebni popust
€2,14 €1,95 brez DDV
Skladem

Podrobne informacije

Podroben opis izdelka

Opis izdelka

Gingerbon so čisti naravni ingverjevi bonboni najvišje kakovosti. Skrbno izbran ingver je predelan skupaj s sladkorjem, tapiokinim škrobom in rastlinskim oljem. To kandirano sadje bo v vaših ustih sprožilo simfonijo okusov in ne boste želeli nikoli več okusiti drugih bonbonov.

  • Ingverjeva korenina je že od antičnih časov znana po svojih zdravilnih učinkih na številne bolezni na Kitajskem in v Indiji.
  • Uporablja se pri slabosti, napihnjenosti, omotici, prebavnih motnjah ali migrenah, uničuje pa tudi bakterije in glivice.
  • Kandiran ingver ima prijetno oster okus. Njegova toplina je prijetna in tolažilna, ne le v hladnih letnih časih.
  • Tapioka je škrob, pridobljen iz korenine rastline kasave. Ne zagotavlja visoke hranilne vrednosti, je pa bogat z ogljikovimi hidrati. Ima široko paleto uporabe pri zdravi brezglutenski kuhinji: od mehčanja testa, uporabe vezivnih lastnosti, zgoščevanja.

Odkrijte edinstven okus želatinskih ingverjevih bonbonov. Stari Kitajci so prvi uporabljali ingver v medicinske namene in njegov pomen za duševno življenje. Zdaj lahko v teh okusnih ingverjevih bonbonih uživamo tudi mi.

Poleg tega lahko iz njih pripravite okusen napitek. Samo nekaj koščkov dajte v skodelico, prelijte z vročo vodo in premešajte.

Sestavine: sladkor 73,4 %, ingver 10,4 %, tapiokin škrob 14,6 %, rastlinsko olje 1,62 %

Hranilne vrednosti

Energijska vrednost 1630,2 kJ / 390 kcal

Maščobe 2 g, od tega nasičene maščobne kisline 2 g

Ogljikovi hidrati 92 g, od tega sladkorji 70 g

Beljakovine 0 g

Sol 50 mg

energija 1630 kJ
maščobe 1,6 grama
od tega maščobne kisline 1 g
ogljikovi hidrati 95 g
od tega sladkorji 70 g
beljakovine 0 gramov
sol 0 gramov

Dodatni parametri

Kategorija: Čokolade, piškoti, sladkarije
Teža: 0.062 kg
EAN: 8991002202719

Bodite prvi, ki bo objavil članek o tej temi!

Only registered users can submit posts. Please log in or sign up.

Tega polja ne izpolnite.:

Varnostno preverjanje